Geen producten (0)

Algemene informatie

 

Geurtjes

Waar mogelijk worden geurtjes toegepast. Zo ruikt een chocoladetaart punt naar chocolade, een brownie naar brownie, een bananen cupcake naar banaan e.d.. 
De momenteel beschikbare geuren zijn: aardbei, kokos, rozen, vanille, sinaasappel, brownie, chocolade, banaan, framboos, honing, citroen, kersen, kaneel en koffieboontjes.

 

Materiaal

Het merendeel van de sieraden worden gemaakt van polymeerklei zoals de Engelse drop sieraden. Van deze kleisoort is ook de Droomvlucht van de Efteling gemaakt. Voor het bevestigen van de sieraden zoals de kettingen wordt er gebruik gemaakt van nikkelvrije materialen.
Bij silverplated artikelen kan er door de reactie met zuurstof soms een roze/geel/zwart laagje op het artikel ontstaan. Dit is eenvoudig met een poetsdoekje voor 925 zilver weg te vegen. 

 

Lengte armbanden en kettingen

De kettingen zijn 60 cm lang. De Engelse drop kettingen zijn 70 cm lang. De armbandjes hebben aan het uiteinde een open oogje zodat de lengte zelf kan worden bepaald.

 

Verzenden

Het verzenden geschiedt in de meeste gevallen in een bubbelenvelop of het pakketpost indien noodzakelijk. Verzending geschiedt na ontvangst betaling, binnen 5 werkdagen. Mocht dit niet kunnen plaatsvinden binnen 5 werkdagen ontvangt u daarvan bericht. 

 

Klachten

Indien er iets niet naar wens is, laat het gerust weten zodat er naar een oplossing kan worden gekeken.